Duurzaam partnership met SwingGroup

Als Benelux-marktleider in online loyaliteitsprogramma’s werkt SwingGroup al sinds 2008 samen met Magnus Business Gifts. SwingGroup levert met Motisha het technologische platform voor de succesvolle incentive programma’s van Magnus Business Gifts. Omgekeerd bezorgt Magnus Business Gifts geschenken voor de incentive programma’s van SwingGroup. De spaarprogramma’s kunnen kort- of langlopend zijn of bestaan enkel uit cadeaubonnen.

“Ons duurzaam partnership is sterk omdat we dezelfde visie delen,” aldus Gunther Everaert, Managing Director van SwingGroup. “We hebben hetzelfde einddoel voor ogen, namelijk de bedrijfsresultaten van onze klanten verbeteren aan de hand van slimme incentive- en rewards-programma’s. Dankzij onze unieke Motisha-technologie én de vlotte dienstverlening van Magnus Business Gifts kunnen we één geïntegreerde totaaloplossing met ondersteunende communicatie garanderen.”

Loyaliteitsprogramma op maat

Met Motisha kan een loyaliteitsprogramma volledig op maat van de klant uitgewerkt worden. “Een custom set-up is personaliseerbaar qua look-and-feel, campagnebeelden en copywriting. Maar wanneer de klant minder tijd en budget wil investeren, stellen we een sjabloonoplossing voor met een lagere set-up kostprijs,” volgens Everaert. Motisha biedt verschillende settings aan, is gemakkelijk herschaalbaar en komt met een gebruiksvriendelijk Statistic & Reporting systeem om het rendement te monitoren. “Bovendien kunnen we verzekeren dat het systeem betrouwbaar en veilig is, dankzij grondige high level testen bij klanten uit verschillende sectoren.”

Troeven Magnus Business Gifts

Magnus Business Gifts werkt een uitgebreid geschenken-aanbod uit voor de loyaliteitsprogramma’s en hecht veel belang aan een persoonlijke customer service. “Bij Magnus Business Gifts kun je absoluut rekenen op een vlotte en proactieve dienstverlening. Leveringstermijnen worden gerespecteerd, het aanbod vernieuwt regelmatig en ze bieden een gevarieerd merkenassortiment uit elke prijsklasse aan. Voor Magnus Business Gifts is stockbeheer bovendien onontbeerlijk en we werken oplossingsgericht indien nodig.”

magnifico.shop

Magnus Gifts

Door Magnus Gifts

Magnus Business Gifts zet al sinds de start in 1967 in op service en kwaliteit. Dat doen we door elk project zelf volledig in handen te nemen. Uiteraard in samenspraak met de klant. Elke project krijgt één en dezelfde medewerker. Op die manier krijgt elke klant een persoonlijk aanspreekpunt. Deze houdt elke opdracht nauwgezet in het oog. Oplossingsgericht denken, dus.

info@magnusgifts.be+32 2 251 89 66